Vores historie

Vi er et dansk-argentinsk par, som siden juli 2018 udlever vores drøm om at udforske verden i vores Folkevognsrugbrød fra 1988. 

Efter et intenst år i Danmark med fokus på opsparing, planlægning og forberedelse af vores nye hjem på hjul er vi endelig i fuld gang med livet på de europæiske landeveje. 

Vores formål med rejsen er at møde og lære nye mennesker, kulturer og sprog at kende samtidigt med at opnå erfaringer med at leve et simplere liv med fokus på flere oplevelser og mindre materialisme.

Hvis du ønsker at se mere omkring vores oplevelser rundt omkring i Europa, så tjek vores personlige blog ud eller følg os på Instagram:

Sprogbussens Crew

Christian

Julieta

Murphy

Murphy er Sprogbussens all-time super maskot. Hans vigtigste rolle er at sprede god energi på kontoret og huske Chris & Juli på, at der skal være plads til frikvarter og leg!

Sivana

Sivana er vores trofaste og skønne hjem/kontor/transportmiddel. Uden hende var intet muligt. Hendes vigtigste rolle er at sørge for et sundt og kreativt arbejdsmiljø. Fantastiske udsigter, frisk luft og lækre snack er nogle af hendes mange kvaliteter.